Over Ons

Bodies Gym Slinge is gebaseerd op een concept dat in de afgelopen 20 jaar is ontwikkeld door zeer ervaren sport en fitness medewerkers. Bodies Gym Slinge ligt gunstig en goed bereikbaar in de woonwijk Slinge, vlakbij Metrostation Slinge in Rotterdam-Zuid.

De gedachte is dat iedereen zich welkom voelt en met plezier zijn of haar sport kan beoefenen in een vriendelijke en ongedwongen omgeving. Bewegen is namelijk goed voor elk mens met welke achtergrond en van welke leeftijd dan ook.

Natuurlijk kunt u bij Bodies Sports Clubs een gedegen en professionele begeleiding krijgen, op welk gebied dan ook. De trainingen die aangeboden worden, worden per individu op maat gemaakt. U kunt altijd uw eigen wensen kenbaar maken, wij passen hier het trainingsschema op aan. Heeft u een eigen doel, dan gaan wij daar samen met u voor. Of wilt u alleen maar even lekker uw hoofd leeg maken na een lange en drukke werkdag dan bent u ook bij ons van harte welkom.

Het ledenbestand van de Bodies Gym Slinge is een afspiegeling van de maatschappij en iedereen die er binnen komt proeft de gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Dit is een goede basis om tot het voor u gewenste resultaten te komen.

Als lid heeft u toegang tot onze eigen Bodies Gym app waarmee u op de hoogte bent van het laatste nieuws, activiteiten en lessen.

Wij streven ernaar om elk lid te bieden wat hij of zij wil, daarom stellen wij het zeer op prijs als u ons laat weten hoe u over ons denkt en waar wij zaken kunnen verbeteren.

%d bloggers liken dit: