Corona richtlijnen

Beste Leden,

De afgelopen 20 maanden heeft het Coronavirus en de overheidsmaatregelen onze branche behoorlijk te pakken gehad. Uiteraard staat de gezondheid van onze leden en ons zelf voor ons op de eerste plaats en willen wij graag kijken hoe we u wel kunnen blijven faciliteren.

Wij worden geacht volgens de richtlijnen van de Nederlandse overheid te handelen en zullen vanaf zaterdag 6 november 2021 verplicht zijn om je corona toegangsbewijs te scannen voor toegang.
Dit doen wij meteen bij binnenkomst. Alle accounts worden dagelijks geblokkeerd en zullen door ons teamlid per bezoek worden opengezet na een positief (groen) vinkje op de checkapp en kun je gebruik maken van onze binnen- en buitenlocatie.

Ook zonder geldig corona toegangsbewijs ben je van harte welkom om te trainen in de buitenruimte aan de voor- en achterkant van het pand. Ons team is momenteel hard bezig om deze in te richten zodat iedereen ook daar kan sporten en zo de gezonde levensstijl op pijl kan houden.

Natuurlijk hadden wij bij Bodies Gym graag gezien dat het anders kon worden opgelost. We moeten ons aan de maatregelen houden, want wij zijn ook eerlijk dat het niet bij de mogelijkheden behoort om grote geldboetes te riskeren en daardoor misschien zelfs de locatie helemaal (al dan niet gedwongen) te moeten sluiten.

Wees respectvol naar elkaar en toon begrip voor de situatie. Onze teamleden kunnen helaas persoonlijk ook niets aan de situatie veranderen en willen u zo goed mogelijk begeleiden om er toch een succes van te maken. Op deze manier kunnen we allemaal blijven sporten en fit blijven.

Update: vanaf maandag 29 november 2021 zijn wij genoodzaakt om de sportschool op voorschrift van de overheid reeds om 17:00 uur te sluiten. Excuses voor het ongemak.

Dank je wel!

Een sportieve groet,
Team Bodies Gym Slinge

%d bloggers liken dit: